Σεισμόσ Κρητη / Σεισμόσ Τώρα Κρήτη / Σεισμόσ : Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη .

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος .

Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για περισσότερες ζημιές. Σεισμόσ Τώρα : Σεισμός μεγέθους
Σεισμόσ Τώρα : Σεισμός μεγέθους from www.grtimes.gr
Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νοτιοανατολικά της κρήτης σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του . Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι.

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νοτιοανατολικά της κρήτης σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του .

Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νοτιοανατολικά της κρήτης σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για περισσότερες ζημιές. Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου.

Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου.

Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Σεισμόσ Τωρα / Xc3eks2qv8hzzm : Но я не
Σεισμόσ Τωρα / Xc3eks2qv8hzzm : Но я не from media.enikos.gr
Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι.

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νοτιοανατολικά της κρήτης σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του .

Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για περισσότερες ζημιές. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νοτιοανατολικά της κρήτης σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη.

Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για περισσότερες ζημιές. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι.

Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Σεισμοσ Σαμοσ - Σεισμός στη
Σεισμοσ Σαμοσ - Σεισμός στη from www.ieidiseis.gr
Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νοτιοανατολικά της κρήτης σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του . Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για περισσότερες ζημιές.

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου .

Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για περισσότερες ζημιές. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νοτιοανατολικά της κρήτης σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη.

Σεισμόσ Κρητη / Σεισμόσ Τώρα Κρήτη / Σεισμόσ : Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη .. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για περισσότερες ζημιές. Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το .